Vragen?

Bel ons: 0181-415212

JIM Exclusieve Catering
’t Woud 35
3232 LN Brielle

0181-415212
info@exclusieve-catering.nl
www.exclusieve catering.nl

Zoeken

Specialist in TA catering

Jim Exclusieve Catering is een ervaren partij met een specialisatie in catering tijdens Turn arounds en stops. En met die ervaring zijn wij graag van betekenis voor u en bieden toegevoegde waarde. Wij verzorgen al sinds 2004 op Voorne Putten, in de Europoort, Botlek en op de Maasvlakte maar daarnaast in heel Nederland zakelijke en/of feestelijke full service cateringfacilteiten van 10 tot 5000 personen.

Wij stellen doel, doelstelling, de opdrachtgever en zijn/haar gasten centraal. Klant- en gastgerichtheid is geen loze belofte maar glashelder dna. Vandaaruit bieden wij onze creativiteit, organiserend vermogen, kennis en ervaring aan en vertalen wij uw aanvraag naar een passend en oplossend cateringconcept.

Contact ons

Our extra mile

Een perfecte keuken, multi level gestoeld, mag u standaard van ons verwachten, echter de inleving, het maatwerk, de ervaring, flexibiliteit, onze aanpak en de uitvoering maken het uniek. Dat is onze belofte en daar mag u ons aan houden.

Cateringprojecten in vele varianten

Toegespitst op TA’s… Wij zijn gewend aan cateringprojecten rondom stops of turnarounds in vele varianten. Ieder segment kent zijn bijzonderheden en uiteindelijk gaat het om details waarbij het wiel niet opnieuw hoeft uitgevonden te worden. We kennen de werkomgeving, kennen de eisen, begrijpen en belijden de flexibiliteit die echt nodig is, spreken de taal, kennen de doelgroep en hebben meerdere min of meer gelijkwaardige opdrachten mogen verzorgen. 

Onze klanten

Onder andere Neste Oil, MOH Services, Lyondell, Almatis, Alconet, Eqin, Q8, EBS, RST Techint, Technip Nouryon en Shin Etsu.  

Creatief meedenken

Dat wij een ervaren partij zijn betekent niet dat wij een vast aanbod hebben of standaard een vast concept uit de muur trekken of een automatische piloot afdraaien. Ieder project, iedere opdrachtgever kent haar bijzonderheden en wensen. Iedere keer werken wij op maat, ieder project nemen wij nieuwe ervaringen mee en iedere keer proberen wij de verwachtingen opnieuw te overtreffen.

Offerte aanvragen

Jim Exclusieve Catering kenmerkt zich verder vooral door:

  • U als relatie, uw wensen en uw medewerkers staan centraal.
  • Een hoge mate van betrokkenheid en verantwoording.
  • Een culinair product dat staat als een huis.
  • Gedegen projectmanagement.
  • Een ervaren en getrainde crew, die bovenal gastvrij is.
  • Maatwerk en meedenken.
  • Doen wat we beloven.