Vragen?

Bel ons: 0181-415212

JIM Exclusieve Catering
’t Woud 35
3232 LN Brielle

0181-415212
info@exclusieve-catering.nl
www.exclusieve catering.nl

Zoeken
 

Menuboek

MENUBOEK

Voor een impressie van ons basisassortiment presenteren wij u het menuboek 2021. 

MENUBOEK BEKIJKEN
exclusieve catering menuboek

Over ons menuboek

U ziet een ruime keuze aan opties voor warme buffetten, lunchbuffetten, high tea’s, walking diners, amuses, diverse gangen diners etc. Naast dit assortiment bieden wij culinair maatwerk.

Wanneer thema of aard van de bijeenkomst daarom vraagt kijken wij naar uw specifieke wensen, doelgroep, aanleiding, boodschap, thema, seizoen, omgeving en creëren een speciale en unieke samenstelling voor u.

In dit menuboek helpen wij u op weg een keuze te maken. U vindt een overzichtelijke opsomming zodat u eenvoudig een keuze kunt maken uit het assortiment. Zit er iets niet bij, laat het ons weten. Op culinair gebied is niets ons te gek.

Specificaties menuboek

Alle prijzen genoemd in dit menuboek zijn exclusief BTW. M.b.t. tot de catering (food) wordt 9% BTW gehanteerd, echter bij het personeel en andere goederen is 21% BTW van toepassing. Bediening en/of chefs en faciliteiten op locatie is altijd op aanvraag en maatwerk.

Alle amuses, buffetten, diners etc. zijn per persoon geprijsd.

Wij vertrouwen erop dat u veel plezier mag beleven bij het doornemen van ons menuboek. Ondanks dat we het menuboek zorgvuldig hebben samengesteld zijn onjuiste prijsvermeldingen door zet- en drukfouten en eventuele prijswijzigingen voorbehouden.

Indien u meer informatie wenst staan wij graag en altijd voor u klaar en tot uw dienst. Neem contact met ons op, op telefoonnummer 0181-415 212 of mail naar info@exclusieve-catering.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak met ons te maken, zodat u in alle rust met ons kunt overleggen wat uw wensen zijn en wij kunnen meedenken uw bijeenkomst ook ‘exclusief’ te maken

CONTACT ONS