Vragen?

Bel ons: 0181-415212

JIM Exclusieve Catering
’t Woud 35
3232 LN Brielle

0181-415212
info@exclusieve-catering.nl
www.exclusieve catering.nl

Zoeken

EERST VRAGEN… DAN DE OPLOSSING

Belt, e-mailt u ons ons of reageert u via de site voor informatie of een aanvraag, dan vragen we u bij wijze van spreken het hemd van het lijf. We hebben maar een doel hierbij.. we willen u en uw doelstelling leren kennen en er voor zorgen dat onze offerte past als een maatpak. We praten er samen over en nuanceren details in het offertetraject waar nodig.

Offerte aanvragen
exclusieve catering particulier en prive
exclusieve-catering-feest-Brielle

DE OPDRACHT

Uw opdracht klein of groot wordt tot in de puntjes voorbereid en gepland. Van locatiebezoek tot het plannen van het personeel. Van stroomoverzicht tot en met de afbouw. Een goede voorbereiding is echt het halve werk. Details en communicatie maken het verschil.  

DE UITVOERING 

Vrolijke gasten, iedereen aan het smullen, eten en drinken perfect passend bij het moment, en echt iets toevoegen aan de beleving en doel. Wat we bedacht en bereid hebben komt tot uiting en klopt. Dat is waar we het voor doen. De waardering die u van uw gasten krijgt is onze drijfveer.  

NAPRATEN

Onze visie is gestoeld op langdurige samenwerking. De meeste van onze opdrachtgevers zijn dan ook al jaren klant en komen altijd terug. Daar zijn we trots op en dankbaar voor. Die gelijke dankbaarheid krijgen we bijna altijd ook terug. Prachtig! Tijdens de uitvoering toetsen we of alles ervaren wordt zoals u zich heeft voorgesteld. Zo nodig sturen we bij. Na afloop evalueren we altijd om te kijken hoe het een volgende keer nog beter kan!

Zakelijke catering