Vragen?

Bel ons: 0181-415212

JIM Exclusieve Catering
’t Woud 35
3232 LN Brielle

0181-415212
info@exclusieve-catering.nl
www.exclusieve catering.nl

Zoeken
 

Visie & werkwijze

Onze visie

Als grootste cateraar op Voorne Putten willen wij er voor iedereen zijn. Private, corporate en public. Hierbij bieden wij het beste op ieder niveau. Een buffet of hapjes bij u thuis voor een bescheiden budget is net zo welkom als een groot bedrijfsfeest. Aan een bal gehakt geven wij net zoveel aandacht als aan een lolly met kaviaar. Die mix zorgt er ook voor dat exclusief ook altijd betaalbaar is.                                                  

Organisatie
Ieder jaar verzorgen wij zo’n 200 private, corporate en public projecten. Van klein tot groot. Soms alleen het eten, veelal de totaalverzorging met dranken, bediening en aankleding. 

Contact ons
catering voor feest

Culinair

Wij zijn gastheren in het groot. Wij koken van herkenbaar tot exquise. Van klassiek tot innovatief. De oorsprong van ons bedrijf is de keuken en dat zal altijd zo blijven.  Wat onze keuken zo uniek maakt? Ten eerste het vakmanschap van onze brigade aangevoerd door Jim van De Velde Chef en ondernemer. Ten tweede de kunst om echt te luisteren naar de wensen van u als opdrachtgever en die te vertalen naar een onvermoede culinaire invulling, de specialiteit van René Nelissen, manager en ondernemer en zijn equipe. 

Sinds 2003

Tijden zijn veranderd. Van kok aan huis zijn wij uitgegroeid tot full service cateraar. Maar onze roots vergeten we nooit. We zijn groot geworden door ook het kleine te waarderen en te honoreren.  Dat dus al ruim 16 jaar. 

Het gaat om u, uw medewerkers en uw gasten.

Wij zijn dienstbaar en we hebben er plezier dienstbaar aan u en uw gasten te zijn. Dat is ons vak en onze drijfveer. Maar wij geloven dat dit aspect in je DNA moet zitten. The extra mile krijgt u er dus altijd gratis en voor niks bij. Verder vallen wij op door onopvallend opvallend te zijn maar wel zo opvallend dat iedereen meestal vraagt wie de cateraar was of ons al herkend heeft. Dat dan weer wel.     

Onze merken

Jim Exclusieve Catering

Party catering | TA catering | verzorging van feestelijk of zakelijk eten 

Flavours to Go

Interne bedrijfscatering.

Zo gaan wij te werk

Uw opdracht klein of groot wordt tot in de puntjes voorbereid en gepland. Van locatiebezoek tot het plannen van het personeel. Van stroomoverzicht tot en met de afbouw. Een goede voorbereiding is echt het halve werk. Details en communicatie maken het verschil.

Lees meer